Skip to main content

Termeni și condiții

 

ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ

Utilizând şi/sau vizitând acest site https://calypsocafea.ro/ ACCEPTAŢI AUTOMAT TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SITEULUI https://calypsocafea.ro/. ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI, VĂ RUGĂM SĂ ÎNCETATI UTILIZAREA SITE-ULUI/ URILOR MENŢIONATE.

 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI, SĂ VĂ ÎNSUŞIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI TERMENII DE FAŢĂ ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE ÎN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITEAFIRMĂ FĂRĂ ECHIVOC CĂ SUNTEŢI TOTAL DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE MENŢIONATE.

 

Termenii si Condiţii de utilizare de faţă sunt aplicabili site-ului https://calypsocafea.ro/ găzduit de compania Pop’s Calypso SRL.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească Termenii şi Condițiile prezentate în cele ce urmează şi va trebui să le accepte fără limitări sau rezerve. Pop’s Calypso îşi rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga şi/sau retrage în parte sau în întregime Termenii şi Condițiile sau conţinut de pe site-urile mai sus menţionate.

Utilizatorul confirmă că a citit şi a acceptat aceşti Termeni şi Condiţii în totalitate. În cazul în care nu sunteţi de acord, vă rugam să încetaţi utilizarea acestui site.

Drepturi de autor

Intregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Pop’s Calypso SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

Conținutul site-ului https://calypsocafea.ro/ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea obţinută anterior în scris de la reprezentanţii legali ai Pop’s Calypso SRL.

 

Garanții şi limitări

 

Tot ceea ce ţine de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil şi fără o altă garanţie.

Pop’s Calypso SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Pop’s Calypso SRL îşi rezervă dreptul ca oricând şi în orice moment să schimbe în parte sau în întreg conţinutul informaţiilor prezentate pe site, fără notificare prealabilă a utilizatorilor.

Pop’s Calypso SRL nu oferă nici o garanţie în ceea ce priveşte condiţiile de comunicaţii ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.

Pop’s Calypso SRL îşi rezervă dreptul de a suspenda sau desfiinţa acest site fără notificare prealabilă a utilizatorilor.

Pop’s Calypso SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor şi acest site. Acest site va fi accesat de bună voie, iar utilizatorii îşi vor asuma în mod irevocabil şi necondiţionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Condiţii comerciale

Pop’s Calypso SRL îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment datele din site în funcţie de schimbările ce au loc cu privire la serviciul oferit.

 

Obligaţiile Pop’s Calypso SRL

 

Pop’s Calypso SRL şi furnizorii săi nu îşi asumă raspunderea pentru nici o pierdere de date sau de informaţii rezultate din întârzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Pop’s Calypso SRL, al furnizorilor săi, sau prin erori de omisiune din partea utilizatorului.

Pop’s Calypso SRL şi furnizorii săi exclud orice sugestie sau garanţie că:

  1. serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
  2. eventualele defecte vor fi corectate
  3. serviciul sau serverul care îl pune la dispoziţia utilizatorilor este lipsit de viruşi informatici sau alte componente software care ar putea dăuna utilizatorilor şi nu pot fi responsabili de vreo acţiune pe care o întreprinde utilizatorul pe baza respectivelor informaţii sau a serviciului în sine.

În nici o circumstanţă Pop’s Calypso SRL nu poate fi responsabilă pentru pierderi de natură directă sau indirectă rezultate din/sau legate în orice fel de folosirea sau gradul de performanţă a serviciului, a acestui site web sau site-uri web în legatură cu acesta.

 

Utilizare Improprie şi Răspunderi

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obligă că:

  1. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;
  2. nu va permite vreunui terţ (şi nu îl va autoriza) să foloseasca serviciul Pop’s Calypso SRL pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
  3. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Securitate

Clientul ia la cunoștință că serviciile sunt disponibile prin Internet și deși Pop’s Calypso SRL va face tot ce îi stă în putință pentru a menține securitatea informațiilor, nu poate garanta că informația pe care Clientul o primește sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent în siguranță.

 

Informații personale

Prin accesarea acestui site sunteți de acord cu politica Pop’s Calypso SRL de Protectie a Datelor Personale.

Generalităţi

Modificări ale acestor Termeni și Condiții – Pop’s Calypso SRL poate modifica acești Termeni și Condiții la anumite intervale de timp fără a anunța Clientul personal. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoștiință Clientului prin afisare pe site-ul web la https://calypsocafea.ro/

Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către Client dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe site-ul web.

Confidențialitate – nu garantează că utilizarea de către Client a acestui site va fi confidențială.

Pop’s Calypso SRL nu este responsabilă pentru nici o pagubă pe care o suferă vizitatorul sau alta persoană ca rezultat al confidențialității cu privire la utilizarea de către Client a acestui site. Orice informație pe care Clientul o dezvăluie pe site se poate să nu fie în siguranță pe durata transmiterii ei prin Internet. Terțe părți au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul când folosește acest site web. Unele servicii pe care le accesează Clientul pe acest site îi permit să primească informații cu caracter personal.

Utilizatorul acceptă să adere la aceşti Termeni şi Condiţii.

Utilizatorul confirmă ca a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea Serviciului de către client implică acceptarea necondiționată a Termenilor şi Condiţiilor de utilizare mai sus enunţaţi.